Forbinder med din uafhentede penge

Medmindre du vundet i lotteriet i denne uge vil du sandsynligvis være glade for at finde penge til dig. Uafhentede penge og ejendom over 25 milliarder dollars bliver afholdt af regeringen og venter på bare at blive hævdede.
Du kan være tænker, ‘Jeg har aldrig glemt om penge skylder mig’, kan dette være sandt, men hvad med de penge, du ikke er klar over? dvs. en arv eller opsparing obligation. Oprah Winfrey erklærede 9 ud af 10 amerikanere har uafhentede penge.
Så hvorfor er disse penge bare sidder rundt? Chancer er, du ikke har hørt om uafhentede penge, der er en mangel på offentlig opmærksomhed og ingen enkel metode til at søge og hævder tabte midler.
De mest almindelige typer af uafhentede ejendom er:
· Besparelser og kontrol af regnskaber og sikkerhedsboks Kassens indhold
· Aktier, gensidige fonde, obligationer og udbytte
· Uindløste kasserer ‘s kontrol eller postanvisninger
· IRS restitutioner
· Løn, børnebidrag
· Modnet eller opsagte forsikringspolicer
· Godser
· Mineralske interesser og royalty-betalinger, tillid midler og spærrede konti
· Listen bliver ved og ved…
En af de mest imponerende uafhentede varer er en 88-carat naturlig blå safir ring vurderet til over $25.000! For nylig fundet en enke, over $50.000 skylder hende fra en konto hendes afdøde mand havde åbnet, hun ikke var engang klar over eksisterede.
Egenskaben ender i offentlige regnskaber på grund af love, der kræver egenskaben til at blive overgivet til staten eller andre styrende organ efter en periode på ca 3 år uden kontakt fra ejeren.
Oftentimes ejeren flytter og efterlader ikke en videresendelsesadresse eller glemmer, at kontoen findes. I nogle tilfælde har ejer dør og arvingerne ikke kendskab til ejendommen.
Mængden af uafhentede kontanter vokser. Det er næsten fordoblet 15,8 milliarder i tabte penge, optaget i 2000. Stigningen er ikke kun på grund af offentlighedens bevidsthed men også tilskrives hver stats optagelse pengene i enkelte databaser.
At finde deres uafhentede penge
Så hvordan du søge og finde penge skylder du? Hver stat har sin egen database, men det er ikke nok at søge kun den medlemsstat hvor du er bosat. Hvis du har gennemført business med virksomheder uden for staten, kan midlerne, der rapporteres i den stat, hvor forretningen lå. Også, en stat søgning vil ikke finde mangler penge i 90 føderale databaser. Dette vanskeliggør søgning fordi du kan have uafhentede kontanter i en tilstand, hvor du har aldrig levet.
Du skal også søge variationer af dit navn. For eksempel, hvis dit navn er Michael James Anderson er en konto muligvis under M Anderson, M J Anderson eller Michael Anderson.
Dette kan være en tidskrævende og trættende proces til at finde og søge over 120 databaser. Den mest omfattende regering site indarbejder kun 14 stater i sin database. Denne søgning vil stadig producere ufuldstændige resultater og du kan gå glip af penge til dig.
Omfattende uafhentede penge søgninger
Det er værd at den lille gebyr for at udnytte et privat websted, som har samlet alle databaser, som staten og regeringen.
Når du har fuldført din søgning ved navn, du vil blive givet resultater fra databasen. Det kan indeholde flere poster, hvoraf nogle ikke er din. Posten vil normalt have detaljerne på ejendommen, værdi, institution midlerne stammer fra ejer adresse, osv. Du bør kunne fortælle hvilke konti er jeres fra et hurtigt kig på disse oplysninger.
Hvad skal gøre, når du finde pengene
Følg anvisningerne for at sende kravet efter at lokalisere din mangler penge. Krav processen varierer lidt afhængigt af hvilken kontotype eller tilstand af kravet. Kravet består normalt af udfylder og sender en formular eller erklæring og kopier af identifikation eller dokumenter vedrørende kontoen.
Gennem fortsatte bestræbelser på at oplyse offentligheden om emnet af uafhentede penge flere og flere amerikanere er at finde deres tabt penge. Over blev $1 milliard returneret sidste år. Det er sandsynligt, du eller din nærmeste familie har uafhentede penge eller ejendom. Nu, du er klar over det findes og vide hvordan du finder og hævder, at det, kan du søge efter hvad der er skyldige til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *